Waarom kiezen voor goedkooplogo.be?

Het allerbeste professioneel alternatief

Een logo is hét kenmerkend symbool jouw merk, jouw bedrijf. Dit is noodzakelijk om op effectieve manier over je zaak te communiceren. De ontwikkeling van een logo is een investering die zich terugbetaalt. Maar soms heb je (als starter) niet de middelen om te kiezen voor een ontwerp op maat. Wat doe je dan?

De één na beste oplossing

Gelukkig besef je dat je niet je toevlucht moet nemen tot het in elkaar knutselen van je eigen logo in Word, of in Powerpoint, of in een gratis online toepassing. Amateurisme mag geen plaats hebben in jouw bedrijf.

Een logo voor jouw merk

SNEL

Je kijkt, je kiest, je geeft je keuze door. En voor je het weet, zit je logo al in je inbox. Ready to shine. Zo snel kan het gaan!

UNIEK

Je krijgt gegarandeerd een uniek logo dat niemand anders heeft. Gekozen ontwerpen worden meteen uit de bibliotheek gehaald.

GEMAKKELIJK

Er is geen inspiratie, of fantasie nodig. De ontwerpen zijn er al. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen wat past bij jouw bedrijf.

BETAALBAAR

Omdat het meeste werk al is gedaan vervallen de ontwerpkosten volledig. Je betaalt enkel voor invulling van je naam en de bestanden.

AAN TE PASSEN

Het gekozen logo liever in een andere kleur of een ander lettertype? Een slogan erbij? Andere verschijningsvormen? Alles is mogelijk op aanvraag!

UIT TE BREIDEN

Op eenvoudig verzoek worden bijpassende items gemaakt zoals visitekaartjes, briefpapier, banners, …. Groeien doe je op jouw tempo!

Omdat ook jij je wil onderscheiden van de rest

Jouw logo in 3 stappen

Maak je keuze en bezorg mij het nummer van het logo dat je wil en de naam van jouw zaak of product die erbij moet komen.

Na je bestelling ontvang je binnen de 48 uur (op weekdagen) een voorbeeld van het gepersonaliseerde ontwerp ter controle. Daarbij werd de fictieve naam vervangen door de door jou opgegeven naam in hetzelfde lettertype.

Na jouw goedkeuring van dit gepersonaliseerde ontwerp ontvang je binnen de 48 uur (op weekdagen) het definitieve logo in de juiste bestandsvormen voor zowel print als digitale toepassing (PDF, EPS, JPG en PNG).

Mijn naam is Hilde

Het is mijn overtuiging dat élke ondernemer recht heeft op een professionele uitstraling.

Ik ontwikkel voor mijn klanten steeds meerdere logo concepten in diverse stijlen. Uiteindelijk wordt er één logo gekozen, wat maakt dat er veel mooie ontwerpen achterblijven…

Deze collectie heb ik verzameld op goedkooplogo.be zodat jij eenvoudig een nieuw logo kan kiezen. Het ontwerp dat jij kiest, wordt gepersonaliseerd naar een uniek logo voor jou door het aanpassen van de naam, en wordt na jouw bestelling onmiddellijk uit de collectie verwijderd. 

Ik ben een ervaren grafisch vormgever

Benieuwd hoe ik de daad bij het woord voeg?
Neem dan een kijkje in mijn portfolio of lees de feedback van mijn klanten.

Boek je verkennend gesprek

Weet je niet precies wat je nodig hebt? Wil je me eerst even kort leren kennen?

Dat kan tijdens een verkennend gesprek. We maken een half uurtje vrij om elkaar te leren kennen.

[bookly-form service_id="2" hide="categories,services,staff_members,date,week_days,time_range"]

We gaan de eerste ontwerpen van je nieuwe logo bespreken.

Om samen mijn ontwerpen voor jouw logo te bekijken en te bespreken plannen we een Zoom-meeting zodat ik mijn scherm met je kan delen. Kleine aanpassingen kan ik zo eventueel real time uitvoeren. Hou hiervoor dus zeker een uur vrij.

Gelieve hiervoor minimaal één dag vantevoren een afspraak te maken.

[bookly-form service_id="3" staff_member_id="1" hide="categories,services,staff_members,date,week_days,time_range"]

We gaan samen jouw project overlopen

Dit doen we via een Zoom-meeting zodat ik mijn scherm met je kan delen.

Kleine aanpassingen kan ik zo eventueel real time uitvoeren. Hou dus zeker een half uur vrij hiervoor.

Gelieve hiervoor minimaal één dag vantevoren een afspraak te maken.

[bookly-form service_id="4" staff_member_id="1" hide="categories,services,staff_members,date,week_days,time_range"]